Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič kamionu nezvládl řízení

Nehoda kamionu na mnoho hodin zablokovala silnici č. 26

Autor: Petr Novák středa 14. února 17:43 , aktualizace 19:08

Alkohol Doprava Nehody

Partner článku – Remont-car


     Dnes odpoledne po třetí hodině došlo na silnici č. 26 mezi Babylonem a Českou Kubicí k dopravní nehodě, během které kamion značky Mercedes vyjel z vozovky, narazil do stromu a návěsem zcela zablokoval velmi frekventovanou silnici vedoucí k hraničnímu přechodu do Německa.

     Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli hasiči, kteří zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Moldavský řidič kamionu vyvázl bez zranění.

     Silnice byla na několik hodin zcela uzavřena z důvodu vyprošťování kamionu speciální technikou a pochopitelně se zde tvořily dlouhé kolony.
     Okolnosti nehody šetří policie, jejich zprávu doplníme hned, jak bude k dispozici, ale vše zatím naznačuje, že řidič kamionu byl pod vlivem alkoholu nebo drog.

Aktualizace:

     "Kamion jel ve směru z Německa do Česka a z dosud nezjištěných důvodů vyjel ze silnice. Policisté muže narozeného v roce 1983 podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která ukázala více než 1,4 promile," uvedla nám mluvčí policie a připomněla, že u nás platí nulová tolerance alkoholu.

     Mluvčí nám také potvrdila, že silnice je stále ještě uzavřena.


Remont-car

Moderní multiznačkový autoservis s důrazem na kvalitu služeb a moderním pracovním prostředím Diagnostika Servis | Odtah | Likvidace pojistných událostí | Další služby