Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silniční pirátka vytlačila protijedoucí auto a z místa ujela

Policisté hledají svědky nehody na jižním Plzeňsku, kterou měla způsobit zatím neznámá žena

23. srpna 2022 08:07 , aktualizace 08:40

Doprava Nehody Pátrání

     Ve středu 17. srpna před čtvrt na jednu odpoledne došlo na silnici I/20 před Chocenickou Lhotou na jižním Plzeňsku k dopravní nehodě, od které zřejmý viník ujel, aniž by zastavil. 
     "Vůz Volkswagen Passat jedoucí ve směru od Seče v prostoru mírné pravotočivé zatáčky předjížděl jízdní soupravu, která se zařazovala do průběžného jízdního pruhu, a přejel do protisměru, kde ohrozil protijedoucí řidičku s vozidlem Ford Focus. 
     Žena ve snaze střetu zabránit, uvedla své vozidlo do smyku a havarovala v pravém silničním příkopu. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by celou věc oznámil na policii,"
popsala nehodu tisková mluvčí policie.

      Při nehodě utrpěla řidička i její spolujedoucí z vozidla Ford Focus zranění.  
      Hasiči zajistili místo nehody, poskytli předlékařskou první pomoc zraněné řidičce a pro zmírnění stresu po nehodě miminku věnovali dráčka Hasíka, kterého s sebou pro případ účasti dětí na nehodách vozí. Zraněnou ženu i miminko si poté do péče převzali záchranáři a oba transportovali k ošetření do nemocnice.

      "Dalším šetřením bylo zjištěno, že vozidlo Volkswagen Passat měla řídit žena ve věku kolem 30 až 35 let s vlasy tmavé barvy v délce na ramena," doplnila mluvčí policie s tím, že policisté hledají svědky, kteří by mohli podat jakékoli informace vedoucí k vypátrání vozu Volkswagen Passat i jeho řidičky.

     Svědci dopravní nehody, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň, nebo na e-mail: px.di.evidence@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.

Foto PČR a HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!