Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Spolujezdec nepřežil a řidička byla v kritickém stavu - pátrání po svědcích tragické dopravní nehody

Viděli jste v úterý 29. srpna nehodu mezi Draženovem a Klenčím pod Čerchovem?

8. září 2023 13:55 , aktualizace 14:41

Nehody Pátrání Smrt


     Minulý týden jsme informovali o tragické dopravní nehodě, ke které došlo v úterý 29. srpna v době mezi jednou až půl druhou odpoledne a během které mezi Draženovem a Klenčím pod Čerchovem zemřel čtyřiadvacetiletý spolujezdec z vozu Škoda Fabia, jehož řidička nezvládla řízení a po smyku narazila do stromu.

Hledáme svědky

     Šetření této události si převzali domažličtí kriminalisté, kteří se nyní obracejí na veřejnost a hledají případné svědky této dopravní nehody nebo řidiče, kteří tímto úsekem ve výše uvedené době projížděli.
     Veškeré informace policisté přijmou přímo na oddělení obecné kriminality Domažlice, Kosmonautů 165, Domažlice nebo na tísňové lince policie 158.


O této tragické nehodě jsme informovali v článku:

Spolujezdec nepřežil, řidička je v kritickém stavu

     V úterý 29. srpna před půl druhou odpoledne došlo na silnici 189 mezi Draženovem a Klenčím pod Čerchovem k dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda Fabia vyjel za silnice a narazil do stromu. Z místa bylo hlášeno vážné zranění dvou osob, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní.

      Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a asistovali záchranářům při ošetřování zraněných. 

    "Na místě byla zahájena resuscitace muže, který utrpěl velmi vážná zranění. Bohužel přes veškerou snahu zasahujících muž zraněním podlehl a lékař musel konstatovat jeho smrt. Žena utrpěla polytrauma a ve velmi vážném stavu byla do nemocnice transportována leteckou cestou," sdělila nám tisková mluvčí záchranářů. "Zaintubovanou ženu v kritickém stavu jsme letecky transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," doplnili nám informace letečtí záchranáři.

     Jak k tragické nehodě došlo nám popsala tisková mluvčí policie: "Řidička narozená v roce 1967 jela s vozem Škoda Fabia ve směru od Draženova na Klenčí pod Čerchovem, když v pravotočivé zatáčce na mokré vozovce dostala smyk, vyjela vlevo mimo komunikaci a následně narazila pravým bokem vozidla do stromu."

     Dechovou zkoušku u řidičky nebylo vzhledem k utrpěnému zranění možné provést a byl proto nařízen odběr krve v nemocnici. Šetření případu si převzali kriminalisté a byla nařízena soudní pitva zemřelého.


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.