Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Prosím pomozte! Ukradli nám našeho Agbara.

Německého ovčáka ukradli ze zahrady ve Šlovicích, odměna za nalezení je 50 000 korun.

10. prosince 2020 09:36 , aktualizace 09:43

Krádež Pátrání Zvířata

     Do redakce nám přišla zoufalá prosba o pomoc od rodiny, které někdo ze zahrady odvedl čtyřnohého psího parťáka.


Dobrý den,
     obracíme se na Vaši redakci s obrovskou prosbou o pomoc při hledání našeho psa, německého ovčáka, slyšícího na jméno Agbar nebo Agi. V noci z pondělí na úterý přibližně v půl čtvrté nám byl odcizen ze zahrady rodinného domu v místě Měsíční Stráň, spadající katastrálně pod Šlovice u Dobřan.
     Pachatelkou byla žena a jak jsme zjistili z kamerového záznamu, dobře se na krádež připravila. Dle všeho si zjistila jméno psa a podle kamerových záznamů se za plotem pohybovala téměř hodinu, postupně se přibližovala a pak Agbarovi házela nějaké pamlsky. Nakonec si ho po otevření nepoužívaných vrátek odvedla.
      K dispozici máme i hrubý popis ženy: střední postava, tmavé vlasy po ramena, světlá bunda a bílé boty, patrně sněhule. 

      Agbar je šestiletý německý ovčák, barvy žíhané hnědozlaté s černou, černý má čumák a záda, váha cca 55 kg. Je to miláček rodiny, fixovaný na naše děti, pro které by šel kamkoli, cvičený, rozhodně by jen tak s někým neodešel, kdyby ho neznal, cizí lidi neposlouchal.
     V případě jakýchkoli informací prosím kontaktuje majitele Jana B. na telefonním čísle 774 662 499.

     Mockrát Vám děkujeme, všechny slušné lidi prosíme o sdílení, ať se informace dostane mezi co nejvíc čtenářů. Pevně doufáme, že to povede k nalezení nebo navrácení našeho Agiho, který je pro nás důležitým členem rodiny. V případě nalezení psa nabízím odměnu ve výši 50 000 korun.
                                                                                                             Majitelé Agbara Eva a Jan B.


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.