Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Aurelii B., která velmi brutálně usmrtila malého pejska, hrozí až šest let

Sledujeme dál případ usmrcení fenky Pražského krysaříka v Pařížské ulici

Autor: mn středa 7. února 17:38 , aktualizace pátek 16. února 06:28

Zvířata

     Včera jsme informovali o naprosto zrůdném jednání jednapadesátileté Moldavanky Aurelie B., která v noci na včerejšek v centru Plzně mimořádně brutálně usmrtila svého malého pejska. Případ vás pochopitelně velice zaujal, my ho proto dál sledujeme a můžeme tak přinést nové informace, které jsme včera ještě neměli.

     Šlo o fenku rasy Pražský krysařík, tělíčko bylo ve stavu, kdy to zprvu nešlo přesně určit.

     Námi citovaný svědek se domníval, že žena po zvířeti dupala nebo ho vzala za nožičky a opakovaně s ním mlátila o zem. Podle dalšího zdroje, který nás kontaktoval po vydání článku, by policií zajištěné krevní stopy mohly ukazovat, že žena psíkem i mlátila o zeď.

     Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu týrání zvířat, za což ženě hrozí dva až šest let vězení.


Původní článek vydaný včera:

Žena v centru Plzně mimořádně brutálně usmrtila malého pejska

     Plzeňští policisté od dnešního rána řeší naprosto zrůdné jednání jednapadesátileté Moldavanky, která v noci na dnešek v centru Plzně mimořádně brutálně usmrtila svého malého, asi tříkilového pejska.

     K události došlo před druhou hodinou ráno v Pařížské ulici a žena pejska usmrtila na chodbě domu.

     Policisté na místo původně vyjížděli na oznámení, že se tam má nacházet žena pod vlivem alkoholu a má se chovat agresivně. Policisty však mimo agresivní ženy čekalo i něco jiného a daleko horšího. 
      „Ta sv..ě po něm snad musela dupat nebo ho vzít za nožičky a opakovaně s ním mlátit o zem, jinak si to vysvětlit neumím, byl úplně zdevastovaný a bylo tam strašně krve. Byl to pohled, na který už nikdy nezapomenu!“ popsal nám svědek děsivý výjev.

      Ženu, která měla zranění na hlavě, chtěli ošetřit záchranáři, ale ta nespolupracovala a napadala své okolí, takže do nemocnice byla transportována v doprovodu policie. "Ženu narozenou v roce 1973 jsme vezli do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín s lehkým zraněním," uvedla mluvčí záchranářů.

      Na místo mezitím dorazil i výjezd k zadokumentování stop a šetření případu si převzali kriminalisté. Tělíčko pejska pak zajistili strážníci městské policie z odchytové služby a zařídili jeho uskladnění v chladícím boxu Útulku pro zvířata v nouzi až do pitvy, která určí jak přesně ho žena usmrtila.

      Vzhledem k tomu, že odmítla test na přítomnost alkoholu, zažádali policisté o odběr biologických materiálů. Po ošetření v nemocnici byla zadržená cizinka umístěna do policejní cely. 
     "K tomuto případu mohu uvést, že se jím v tuto chvíli intenzivně zabýváme a probíhají procesní úkony," doplnila nám informace mluvčí policie.

Foto: pouze ilustrační - fotografie z místa, kterou máme k dispozici, je podle nás nepublikovatelná