Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pivo z náklaďáku zasypalo silnici i kolem projíždějící auto

K odpolední nehodě na Plzni severu vyjížděli policisté i hasiči

19. října 2022 15:14 , aktualizace 18:29

Alkohol Doprava Nehody

     Dnes před druhou hodinou odpoledne došlo v Krašovicích, což je obec nacházející se 18 kilometrů na sever od Plzně, k dopravní nehodě, kterou by mnozí milovníci plzeňského piva mohli považovat za doslova tragickou. Z nákladního vozu Mercedes se zde totiž na silnici i na kolem projíždějící osobní vůz vysypaly desítky přepravek lahvového piva Gambrinus.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, na místo ale museli vyjet hasiči i policisté.

     Okolnosti střetu na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Aktualizace:

     "Řidič nákladního vozu Mercedes narozený v roce 1974 jel ve směru od Trnové na obec Bučí. Když Mercedes v obci Krašovice projížděl levotočivou zatáčkou, vzhledem k tomu, že neměl řádně zajištěný náklad, vysypaly se mu přepravky s pivem vlevo na vozovku a zasáhly projíždějící vozidlo značky Audi, která řídil muž narozený v roce 1993" popsal okolnosti nehody mluvčí policie s tím, že nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

     "Hasiči zajistili místo události, provedli úklid vozovky a likvidaci oleje unikajícího z osobního vozu pomocí sorbentu," doplnil velící důstojník hasičů.

Foto čtenář

 


     

      

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.