Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zastupitel a bývalý starosta seřezal ženu téměř do bezvědomí

Za útok, při kterém žena utrpěla dokonce i zlomeniny v obličeji, hrozí zastupiteli několikaletý trest vězení

27. února 2023 16:14 , aktualizace úterý 28. února 08:54

Napadení Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical

     Městem Plasy v posledních dnech otřásá pořádně velký skandál, který sahá až na radnici. Delší dobu trvající konflikt bývalého starosty a nynějšího zastupitele Plas Zdeňka Hanzlíčka s místní pětatřicetiletou ženou vyvrcholil v pátek 24. února kolem půl čtvrté odpoledne přímo na jedné z plaských ulic.

     Podle svědků zde měl bývalý starosta ženu napadnout, srazit ji pěstí na zem, kroutit jí ruce a vyhrožovat jí. "Dostala hroznou ránu, pak jí srazil na zem a chvíli na ní klečel. Řval při tom, že ji zabije," popsala nám napadení svědkyně.

     Napadená žena při útoku utrpěla vážná zranění, se kterými musela být transportována do nemocnice.
     "Ženu jsme po napadení se zraněními obličeje, ruky a nohy transportovali při vědomí na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.
     Podle lékařské zprávy, kterou máme k dispozici, utrpěla žena nejen několik zhmožděnin a odřenin, ale i několik zlomenin lícní kosti, která jí byla vpáčena do nosní dutiny.     

     Případem se samozřejmě začali zabývat policisté, kterým měl podle našich informací zastupitel Hanzlíček útok na ženu zdůvodnit tím, že mu měla údajně plivnout na auto. "Ve věci napadení ženy narozené v roce 1987 mužem narozeným v roce 1960 jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví," uvedla nám k případu dnes mluvčí policie.

      Ve věci jsme se pokusili získat i vyjádření zastupitele Hanzlíčka, telefon, který jsme na něj obdrželi na městském úřadě je ale odpojený a do vydání článku nám pan Hanzlíček neodpověděl. 


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.