Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Útočník muže zbil a poté ještě pobodal

Napadený skončil v nemocnici a případ přebírá kriminálka

4. března 2023 14:58 , aktualizace 15:11

Alkohol Cizinci Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     Dnes velmi brzy ráno došlo po předchozí slovní rozepři mezi dvěma cizinci v Podbranské ulici v Klatovech k brutálnímu napadení, které skončilo pobodáním. K ubytovně okamžitě po nahlášení události vyjeli policisté i záchranáři.

     Policisté zajistili pětačtyřicetiletého podezřelého, záchranáři si převzali dvaapadesátiletého zraněného muže a po nezbytném ošetření na místě ho transportovali do nemocnice v Klatovech. Podle našich informací by neměl být v ohrožení života.
     Policisté zadrženého cizince umístili do policejní cely, jeho výslechu však zatím mimo nutnosti zajistit tlumočníka brání i jeho silná opilost.         

     Podle prvotních informací měl být napadený Moldavan mimo pobodání i zbit a zkopán a útočníkem byl Bulharský státní příslušník. Vyšetřování případu si na místě převzali kriminalisté.

Foto ilustrační z prakticky totožné události, ke které došlo v Plzni na ubytovně v Zahradní ulici

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.