Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Útočník vrazil muži střep z lahve do břicha

Pro zraněného musel letět vrtulník Letecké záchranné služby

29. prosince 2023 17:29 , aktualizace 17:50

Napadení Policie Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical


     Dnes odpoledne došlo na Tylově nábřeží v Klatovech ke konfliktu mezi dvěma muži, který skončil vážným zraněním jednoho z nich. Z místa bylo hlášeno bodné zranění v oblasti břicha mladšího z mužů, kam ho při konfliktu měl starší muž bodnout střepem z lahve.

     Na místo vyjeli policisté i záchranáři a vzhledem k závažnosti mužova zranění byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby, kterým byl muž po ošetření transportován do nemocnice.
     "Zraněného muže jsme letecky transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedli nám záchranáři.

     "Přijali jsme oznámení o vzájemném fyzickém napadení mezi dvěma muži, ročník 1962 a 1989, po němž musel být jeden z mužů letecky transportován se zraněním do nemocnice. Případ si převzali kriminalisté, zahájili úkony trestního řízení a provádějí další šetření," doplnila tisková mluvčí police.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.