Poděkování policistům z Holýšova

"V autě jsem měla dvě malinké děti, trojúhelník mi přejel kamion a já byla naprosto bezradná," popsala nám žena

Autor: Petr Novák středa 22. května 10:55 , aktualizace 10:55

Policie

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     S žádostí o poděkování hlídce policistů za pomoc ve velmi nepříjemné situaci se na nás obrátila čtenářka:

"Dobrý den,
     ráda bych vaším prostřednictvím poděkovala policejní hlídce, která mi včera asistovala při poruše auta, kdy jsem sebou měla dvě malinké děti.
     Došlo k tomu včera v půl desáté dopoledne mezi Holýšovem a Ohučovem na hlavní silnici na velmi nebezpečném místě. Porouchalo se mi auto, ve kterém jsem vezla dvouletého a půlročního chlapečka. Vzhledem k provozu byla situace velmi nepřehledná a nebezpečná, výstražný trojúhelník mi během chvilky rozjel kamion a já nemohla kvůli dětem moc vystupovat z vozu.

     Na místo po chvíli dorazila hlídka policistů, byli velice milí, pomohli mi s dětmi a začali řídit dopravu až do doby, než přijelo náhradní auto pro děti a odtahovka. Opravdu mi moc pomohli a velmi ráda bych jim touto cestou znovu poděkovala.

                 S pozdravem Jana"

      Nám se podařilo zjistit, že se jednalo o hlídku z Obvodního oddělení policie Holýšov a prostřednictvím mluvčí jsme policistům dnes poděkování předali. 

Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.