Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vloupání v centru Plzně

Zloděj při vloupání poškodil dveře tak, že k jejich otevření museli být přivoláni hasiči

5. ledna 2022 15:50 , aktualizace 15:50

Krádež Vloupání

     V neděli 2. ledna kolem osmé hodiny večer vyjížděli policisté do bytového domu na rohu Bezručovy ulice a sadů Pětatřicátníků v Plzni k nahlášenému vloupání do bytu ve třetím patře. To objevil obyvatel bytu při návratu domů, když se mu nepodařilo otevřít vstupní dveře a při bližším prozkoumání zjistil poškození zámku.
     Protože zloděj zámek při vloupání poškodil natolik, že se dveře nepodařilo otevřít ani přivolaným policistům, vyžádali si na místo asistenci hasičů.

     Podezření obyvatele bytu se po otevření dveří potvrdilo, když totiž policisté zkontrolovali, že se v bytě nikdo nenachází, zjistil majitel, že byl opravdu vykraden. "Zatím neznámý pachatel překonal vstupní dveře bytu, který prohledal a odcizil z něj pánské hodinky, čímž majiteli způsobil několikatisícovou škodu," uvedla tisková mluvčí policie a dodala: "Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež vloupáním a porušování domovní svobody. Na místě byly zajištěny veškeré stopy a po pachateli intenzivně pátráme."


 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost