Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Požár bytu bohužel nepřežil pes

Hasiči právě zasahují u požáru na Doubravce

14. února 2023 15:42 , aktualizace 15:54

Hasiči Smrt Zvířata

     Dnes po druhé hodině odpoledne vyjížděli hasiči do ulice Stará cesta v Plzni Doubravce, kde došlo k požáru v jednom z bytů ve druhém patře domu.


     První byli na místě policisté, kteří společně s několika sousedy zahájili evakuaci obyvatel. Záchranáři si poté do péče převzali mladší ženu, která se dle všeho nadýchala zplodin hoření. Její stav naštěstí ale nebyl vážný a po ošetření mohla být ponechána na místě.
     Z bytu, ve kterém požár vznikl, byli vyneseni dva psi, bohužel jeden z nich, asi rok a půl stará fenka Huskyho, se kouřem udusila a již jí nebylo pomoci.

     Hasiči požár v kuchyni bytu, jehož obyvatelé byli v práci, v krátké době lokalizovali a následně zlikvidovali. Nyní probíhá odvětrání domu přetlakovou ventilací a kontrola půdních prostor, zda sem oheň nepronikl izolací.  

     Na místě pracuje vyšetřovatel hasičů, který zjišťuje příčinu požáru i rozsah a výši škody.


Souběžně s tímto požárem hasiči zasahují i u požáru rodinného domu:

     Několik jednotek hasičů právě teď likviduje požár rodinného domu v Dasnicích na Sokolovsku. "V době příjezdu první jednotky na místo byli obyvatelé mimo objekt. Požár zcela zachvátil půdní prostor. Hasiči proto nasadili útok z několika směrů a plameny dostali rychle a efektivně po kontrolu," uvedli nám hasiči k tomuto zásahu.

Foto KP a HZS

 


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.