Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Noční požár na Slovanech

Z domu bylo evakuováno patnáct obyvatel, starší žena byla transportována do nemocnice

11. října 2023 08:24 , aktualizace 09:00

Hasiči Záchranáři

Partner článku – www.rb.cz


     V noci na dnešek kolem jedné hodiny vyjížděli hasiči z několika profesionálních i dobrovolných jednotek k požáru v domě v Jetelové ulici v Plzni na Slovanech.

     Podle velícího důstojníka hasičů došlo v jednom z bytů k zahoření sušičky kvůli technické závadě. Z domu se ještě před příjezdem hasičů evakuovalo přibližně patnáct obyvatel, pro které hasiči přistavili evakuační autobus a zároveň byly zahájeny hasební práce. Hasiči během krátké chvíle požár lokalizovali, zlikvidovali a poté provedli odvětrání budovy pomocí přetlakové ventilace.

     Záchranáři si do péče převzali jednu starší ženu, která se nadýchala zplodin hoření. "Ženu narozenou v roce 1955 jsme s lehkou intoxikací transportovali do nemocnice Privamed," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Obyvatelé se během necelé hodiny mohli vrátit do svých domovů.

Foto ilustrační


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!