Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografii?

Policie pátrá po pachateli vloupání ve Veleslavínově ulici v Plzni

1. října 2021 09:42 , aktualizace 09:59

Krádež Pátrání Vloupání

     Policisté pátrají po pachateli, který se v sobotu 7. srpna v noci vloupal do jednoho z bytů ve Veleslavínově ulici v Plzni a odcizil zde cennosti v hodnotě několika desítek tisíc korun. Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen podezřelý muž v různém oblečení. Vzhledem k tomu, že se pachatele dosud i přes veškerou snahu vypátrat nepodařilo, policisté se s žádostí o pomoc při pátrání obracejí i na veřejnost a žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k identifikaci muže na fotografiích.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.