Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Útočník v Plzni napadl a zranil dvě děti

Poznáte muže na fotografii? Útočit měl podle policie v parku Homolka.

1. dubna 2022 12:18 , aktualizace 12:57

Napadení Pátrání

Partner článku – Alfa Tactical

     Policisté se zabývají případem, při kterém měl ve středu 9. března ve tři čtvrtě na pět odpoledne zatím neznámý pachatel napadnout a zranit mladistvého chlapce a nezletilou dívku sedící na lavičce v parku Homolka.
     Podle mluvčí policie zde mělo poblíž křižovatky ulic Úhlavská a K Vodojemu dojít mezi mužem a dětmi nejprve k hádce a pak i k napadení z mužovy strany. Při tom obě děti utrpěly zranění, která si vyžádala následné lékařské ošetření. 

     Podle našich informací měl být útočníkem muž na fotografii vpravo, tedy muž vysoký asi 180 centimetrů s krátce střiženými hnědými vlasy ve věku okolo 30 let. Oblečený byl do maskáčové bundy a kapsáčových kalhot. Jako zvláštní markant má na pravé straně krku vytetovanou pavučinu.
     Jeho společník ho údajně měl při konfliktu uklidňovat.

     Policisté zjišťují veškeré okolnosti a pátrají po totožnosti dvou podezřelých mužů. Policisté žádají o spolupráci občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachycené na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.