Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie šetří případ vloupání do restaurace v Galerii Slovany

8. června 2021 13:01 , aktualizace 13:01

Krádež Vloupání

     Policie se samozřejmě snaží veškerou trestnou činnost objasnit v co nejkratším možném čase, někdy to ale není možné a vyšetřování se vleče. Ani v takových případech ale policisté nepolevují a když vyčerpají všechny ostatní možnosti, obracejí se s žádostí o pomoc na veřejnost.

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Dosud neznámý pachatel, či pachatelé, v noci z 5. na 6. března vnikl v nákupním centru Galerie Slovany v Plzni do restaurace, která se nachází v 1. patře a za použití násilí otevřel dvě pokladny, odkud odcizil finanční hotovost přes deset tisíc korun.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceni dva muži, kteří by mohli být buď podezřelými, nebo svědky důležitými pro trestní řízení.
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.