Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pátrání po této ženě bylo ukončeno

Ženu poznalo velké množství lidí a tak se nakonec sama přihlásila na policii

Autor: Karel Aleš středa 28. února 10:13 , aktualizace 10:16

Krádež

Partner článku – Toyota Dolák

Aktualizace:

     Policie ukončila pátrání po ženě důležité pro objasnění případu krádeže z vozidla zaparkovaného v Plzni. Nejenomže ji ztotožnilo více než deset lidí, ale žena se v námi zveřejněném článku sama poznala a přihlásila se na obvodním oddělení policie na Vinicích.
     "Osoba zachycená na přiložených fotografiích byla ztotožněna. Žena se sama dostavila na policii. Děkujeme všem za spolupráci," potvrdila nám mluvčí policie.

Původní článek:

     Policisté se zabývají případem krádeže věcí z vozidla, ke které došlo ve čtvrtek 23. listopadu 2023 kolem poledne v Plzni v Klicperově ulici.
     "Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel bez použití násilí do zaparkovaného osobního vozidla značky BMW a odcizil věci v hodnotě 15 tisíc korun. Jednalo se například o lyžařské boty, brýle nebo značkové víno," popsala tisková mluvčí policie. 

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a případem se nadále zabývají. V rámci jeho prověřování získali fotografie, na kterých je zachycena žena důležitá pro trestní řízení.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.