Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Lidské hyeny okradly seniorku pohybující se pomocí chodítka

Policie by se ženou na fotografiích potřebovala hovořit v souvislosti s objasněním krádeže na Slovanech

Autor: Petr Novák pátek 15. března 08:43 , aktualizace 08:43

Krádež Pátrání Policie


     Policisté se stále zabývají případem krádeže, ke kterému došlo v pátek 9. února mezi jednou až druhou hodinou odpoledne v Plzni na Slovanech nedaleko nákupního centra. 
     "Podle dosud zjištěných skutečností měl dosud neustanovený pachatel využít chvilkové nepozornosti starší ženy a odcizit jí peněženku s platební kartou, kterou měla uloženou v kabelce. Kabelku měla žena zavěšenou na svém chodítku," popsala nám případ mluvčí policie. 

     O této krádeži jsme již informovali a publikovali i fotky ženy, se kterou by si policisté potřebovali promluvit. Podle našich informací je žena zatím vedena jako svědkyně, není ale ani vyloučeno, že by mohla být i spolupachatelkou. Článek nyní aktualizujeme, protože policisté získali další fotografie této ženy.

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a v rámci jeho objasňování získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena výše uvedená žena.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat ženu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.