Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Poznej nás! Značka: "Krademe jak straky a jezdíme Masterem s falešnou značkou"

Kriminalisté pátrají po totožnosti zlodějů z Příšova

18. května 2023 12:26 , aktualizace 13:08

Krádež Pátrání Vloupání


      V sobotu 25. března před osmou hodinou ráno došlo v Příšově v areálu firmy GTW Bearings k vloupání do jedné z hal. Protože se policistům dosud nepodařilo ztotožnit pachatele, obrací se nyní s žádostí o pomoc i na veřejnost.


     "Kriminalisté se zabývají případem krádeže dvou plechových sudů s bronzovými šponami, který se stal dne 25. března mezi 7:40 hod a 7:55 hod v obci Příšov na severním Plzeňsku.
     Dva dosud neznámí pachatelé přijeli k areálu firmy dodávkou Renault Master bílé barvy s odcizenou registrační značkou.
     Pachatelé překonali zabezpečení plechové kóje, ze které odcizili dva 200 litrové plechové sudy s obsahem 250 kg bronzových špon. Pachatelé svým jednáním způsobili škodu ve výši 35 tisíc korun,"
popsala tisková mluvčí policie.

     V souvislosti s tímto případem kriminalisté žádají veřejnost o pomoc ke zjištění totožnosti dvou neznámých pachatelů.
     Spolujezdec je muž štíhlé vyšší postavy, který měl na sobě tmavou kšiltovku s bílým nápisem, černou bundu nebo mikinu s výraznými světlými nápisy na zádech, modré džíny a sportovní boty. Řidič je muž menšího vzrůstu a oblečen byl do tmavého oblečení a čepice.

     Kriminalisté žádají veřejnost, pokud někdo pozná řidiče či spolujezdce nebo jestli někdo ví o nabídce odcizeného materiálu, aby se s případnými poznatky přihlásili na adrese územního odboru Plzeň – venkov, Anglické nábřeží 7, Plzeň, na e-mail: px.ook1.evidence@pcr.cz, v pracovní době na telefon 974 327 154 nebo na linku 158.

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.