Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání Video

Zloději se do vykrádaného skladu vraceli jak do samoobsluhy, poznáte je?

Majitel kavárny Pappa Coffee prosí o pomoc při identifikaci pachatelů vloupání z Veleslavínovy ulice

25. října 2023 17:06 , aktualizace 17:34

Krádež Pátrání Vloupání

     Včera po páté hodině ráno se dvojice mužů vloupala do budovy ve Veleslavínově ulici v Plzni. Pachatelé nejprve vykopli dveře hlavního vchodu a vnikli do společných prostor domu, kde se mimo jiné nachází jeden ze skladů kavárny Pappa Coffee.

     Zloději si nejprve odnesli jen dvě dvě balení čajových svíček, které si jeden z mužů odnesl v batohu. Tento lup jim ale zřejmě nestačil, takže se na místo vrátili ještě dvakrát. Při druhé návštěvě si zloději odnesli několik lahví vína a při poslední dva kartony mléka. 


     Majitel kavárny vše samozřejmě oznámil policii, s prosbou o pomoc při identifikaci zlodějů se ale obrací i na veřejnost.
     "Nejde ani tak o ty odcizené věci. Vše jsem vše nahlásil policii a doufám, že pachatelé budou brzo dopadeni, aby se příště nestalo něco horšího. Jsem hlavně rád, že se nikomu nic nestalo a kolegyně, která časně ráno přichází připravit kavárnu před otevřením, je v pořádku," uvedl majitel kavárny Zdeněk Gajdoš.

     Policisté se případem zabývají a po pachatelích pátrají. Pokud dvojici poznáváte, informace je možné policistům předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.


BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.