Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Poznáte tohoto mladíka?

Kriminalisté pátrají po mladém muži, který zřejmě pracuje jako výběrčí peněz pro podvodníky

čtvrtek 1. února 11:08 , aktualizace 11:17

Pátrání Podvodníci Policie


     V polovině září minulého roku byla žena z Chebska telefonicky kontaktována mužem dosud neznámé totožnosti, který se představil jako pracovník banky. Jako v mnoha těchto případech, o kterých bohužel velmi často informujeme, muž smyšlenou legendou o tom, že její účet byl napaden, ženu přesvědčil, aby si do svého počítače nainstalovala program pro vzdálený přístup.
     "Následně měl muž právě pomocí tohoto programu získat přístup do internetového bankovnictví a z bankovního účtu ženy převést finanční prostředky na jiný bankovní účet. Tímto jednáním jí měl způsobit škodu přibližně 150 tisíc korun," popsal nám mluvčí policie.

     Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu a následným šetřením zjistili, že finanční prostředky, které byly z bankovního účtu ženy převedeny na jiný bankovní účet, ještě tentýž den vybíral muž dosud neznámé totožnosti z bankomatu.

     "Kriminalisté se případem stále usilovně zabývají a v současné době pátrají po totožnosti muže, zachyceného na přiložených fotografiích. Pokud muže na fotografii poznáte, sdělte prosím jeho totožnost či jakékoliv informace k němu, na bezplatnou tísňovou linku 158.
     S jakýmikoliv dalšími informacemi, které pomohou kriminalistům při vyšetřování, je možné se obrátit i na nejbližší policejní služebnu,"
žádá o pomoc mluvčí policie.

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.