Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Přepadení v centru Plzně

Chtěli cigaretu, pak mu ale obličej nastříkali slzákem a okradli ho

10. května 2021 16:42 , aktualizace 16:43

Loupež Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera po osmé hodině večer si hlídka strážníků městské policie projíždějící Prokopovo ulicí v Plzni všimla potácejícího se muže uprostřed vozovky. Strážníci samozřejmě zastavili a muže převedli do bezpečí na chodník, kde zjistili, že je nejen dezorientovaný, ale také má oteklý obličej a nevidí.
     Strážníci muži poskytli první pomoc a vypláchli mu oči vodou a fyziologickým roztokem. Ošetřovaný jim mezitím vysvětlil, že k němu měli přistoupit dva zřejmě Ukrajinci a chtít po něm cigaretu. Během toho mu ale do očí nastříkali zřejmě slzotvorný sprej a okradli ho. Strážníci tedy kvůli podezření ze spáchání závažného trestného činu na místo přivolali policisty a na místo poté vyjel i výjezd kriminalistů, kteří si případ převzali.
     Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvláště závažného zločinu Loupež a po pachatelích intenzivně pátrají.

     Policisté samozřejmě velmi rádi přijmou jakékoli svědectví nebo poznatky vedoucí k dopadení pachatelů na jakékoli služebně nebo na bezplatné lince 158.  


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.