Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Z převrácené cisterny vytéká asfalt

Na místě zasahují desítky hasičů a zamezují dalšímu rozlévání asfaltové emulze

18. července 2022 13:09 , aktualizace 13:12

Doprava Hasiči Nehody

     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo na silnici 186 u Ždáru, tedy části města Nalžovské Hory na Klatovsku, k dopravní nehodě, při které se cisterna s asfaltovou emulzí vezená na podvalu převrátila do příkopu.
      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zahrazením příkopu zamezili dalšímu rozlévání vyteklého nákladu.

      Na místo byl povolán jeřáb hasičů, který po došetření dopravní nehody provede vyproštění cisterny. O této mimořádné události byl informován i odbor životního prostředí.

      Veškeré okolnosti nehody šetří policisté, jejich zprávu doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizujeme:

     "K nehodě došlo v 10.50, šestačtyřicetiletý muž z obce na Tachovsku řídil nákladní vozidlo značky Volvo s cisternou, v které převážel tekutý asfalt. Při nehodě došlo k převrácení cisterny do silničního příkopu a k vytečení asfaltu do příkopu.
     U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.
     Na místě stále zasahují hasiči, kteří úsek ohraničili a již nedochází k vytékání asfaltu policisté na místě řídí dopravu kyvadlově,"
uvedla podrobnosti mluvčí policie.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.