Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Bohužel i za dnešní ranní nehodou na přivaděči je opilý řidič

Aktualizace článku: Dopravní nehoda uzavřela hlavní tah z Klatov na Plzeň

17. dubna 2023 09:17 , aktualizace 11:22

Doprava Nehody


     Dnes před devátou hodinou dopoledne došlo na přivaděči od Přeštic na Plzeň nedaleko sjezdu na Dobřany k dopravní nehodě, při které se střetly dva vozy Škoda.

     Z místa bylo hlášeno zranění několika osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali dva zraněné. Transport do nemocnice však vyžadoval pouze stav jedné osoby. "Žena narozená v roce 1980 byla s lehčím zraněním transportována k dalšímu ošetření do Fakultní nemocnice na Borech," uvedla mluvčí záchranářů.
     Provoz na přivaděči byl ve směru na Plzeň zastaven a na místě se tvoří dlouhé kolony vozů.

    Okolnosti střetu nyní na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1995 a jedoucí ve voze Škoda Felicia po přivaděči ve směru na Plzeň nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Škoda Kodiaq, které řídila řidička narozená v roce 1980 a došlo tak ke střetu obou vozidel. U viníka nehody byla pozitivní dechová zkouška s výsledkem 1,2 promile," doplnila informace k nehodě mluvčí policie.

Foto HZS

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.