Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů byli zraněni dva lidé

U dopravní nehody zasahují všechny záchranné složky

středa 17. ledna 13:57 , aktualizace 14:28

Hasiči Nehody Záchranáři


     Dnes před polednem došlo na křižovatce mezi Zručí, Žichlicemi, Nynicemi a Dolany k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich po střetu vyjel do pole.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor události a provedli protipožární opatření, zatímco dva zraněné si do péče převzali záchranáři a oba transportovali k lékařskému ošetření do nemocnice.

     "Řidič narozený v roce 1952 jel s vozidlem Volkswagen ve směru od obce Hromnice na Dolany a na křižovatce nedal přednost v jízdě vozidlu Hyundai, které řídila řidička narozená v roce 1995 jedoucí po hlavní komunikaci ve směru od obce Zruč-Senec. Provedené dechové zkoušky byly negativní, přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," uvedla tisková mluvčí policie.

Foto HZS

AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.