Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů byli zraněni tři lidé

Nedání přednosti skončilo nehodou

9. srpna 2021 11:49

Doprava Nehody

     Dnes před půl jedenáctou dopoledne došlo na sjezdu z Rokycanské třídy v Plzni na Červený Hrádek k ke střetu osobních vozů Alfa Romeo a Suzuki. Podle informací z místa řidič vozu Suzuki narozený v roce 1941 sjížděl z Rokycanské a chtěl odbočit na Červený Hrádek, přičemž nedal přednost řidiči Alfy Romeo narozenému v roce 1990, jedoucímu od Červeného Hrádku po hlavní silnici.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a poskytli předlékařskou první pomoc třem zraněným. Oba řidiče a spolujezdkyni z vozu Suzuki narozenou v roce 1945 si poté do péče převzali záchranáři, kteří je po ošetření na místě transportovali do nemocnice. Hasiči u vozů odpojili baterie a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali pomocí sorbentu.
     Přesnou příčinu a průběh nehody šetří policie, provoz v místě je řízen kyvadlově.

Foto KP a HZS

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.