Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů bylo zraněno dítě

Dopravní nehoda uzavřela silnici, zásah v tuto chvíli stále probíhá

Autor: pe středa 7. února 13:44 , aktualizace pondělí 12. února 13:42

Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři

     Dnes před jednou hodinou odpoledne došlo v Nepomucké ulici v Přešticích k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění dítěte, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření i likvidaci uniklých provozních kapalin pomocí sorbentu.
     Asi dvanáctiletou holčičku si mezitím do péče převzali záchranáři. "Dítě transportujeme s lehkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici. Silnice na Nepomuk je po dobu šetření nehody uzavřena.

Aktualizace:

     "Řidička narozená v roce 1982 s vozidlem Volkswagen vyjížděla v obci Přeštice z jednosměrné ulice a nedala přednost v jízdě vozidlu Škoda jedoucímu po hlavní komunikaci, které řídila řidička narozená v roce 1993. Ve vozidle Volkswagen s řidičkou cestovalo nezletilé dítě, které bylo převezeno k lékařskému vyšetření. Dechové zkoušky na alkohol provedené u obou řidiček byly negativní. Přesnou příčinou se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," doplnila k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto HZS

Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.