Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Ukrajinka pokousala revizora v Ukrajinské ulici

Jednání černé pasažérky, včetně útoku na revizora, nyní šetří plzeňští policisté

29. června 2022 17:22 , aktualizace 17:37

Cizinci Napadení

      Již několikrát jsme psali o vzrůstající agresivitě černých pasažérů přistižených v městské hromadné dopravě, která v některých případech přeroste až ve fyzický útok na revizory dopravních podniků. V sobotu dopoledne došlo v Plzni k dalšímu podobnému útoku, při kterém starší žena revizora dokonce pokousala.

      Dvojice revizorů kontrolovala cestující v tramvaji číslo 1 jedoucí ze Slovan, když před jedenáctou hodinou dopoledne narazila na dvojici starších žen. Zatímco jedna se prokázala ukrajinským pasem, díky kterému má nyní přepravu městskou hromadnou dopravou zdarma, druhá žena žádné doklady nepředložila a na revizorku naopak začala být vulgární a agresivní.

      Revizorka ženu vyzvala, aby s ní na zastávce Sirková v nově přejmenované Ukrajinské ulici vystoupila a počkala na příjezd k jejímu ztotožnění přivolaných policistů. Všichni cizinci na území České republiky totiž mají povinnost mít u sebe doklad totožnosti.

(pozn. red. část Sirkové ulice byla na začátku března přejmenována na Ukrajinskou)

      Asi padesátiletou ženu ale tato výzva doslova rozběsnila. „Začala tam na tu revizorku sprostě řvát, že je Ukrajinka, a že to si k ní nikdo dovolovat nebude. Pak jí odstrčila a rázně vyrazila pryč, ke své smůle ale přímo do náruče revizora, který zrovna vystupoval z druhých dveří tramvaje, vrazila do něj a začala se vztekat jako šílená. Křičela na něj, máchala proti němu rukama a najednou se mu zakousla do ruky,“ popsal nám jeden ze svědků s tím, že v tu chvíli již na místo dorazili policisté a běsnící ženu si převzali. 
     Při incidentu utrpěl revizor zranění zápěstí, se kterým musel vyhledat lékařské ošetření.

     Tisková mluvčí policie nám výše uvedený incident potvrdila s tím, že se policisté případem dále zabývají.

Foto: Ilustrační

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.