Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nepoučitelný cestující

Těžce opilý muž se neustále vracel a cestoval různými směry

27. ledna 2021 19:25 , aktualizace čtvrtek 28. ledna 08:59

Alkohol Městská policie Záchytka

     Včera v podvečer oznámil řidič trolejbusu v centru Plzně, že mu na sedačkách vozu mu spí starší cestující, který byl evidentně těžce opilý. Na místo přijela hlídka strážníků a muže z trolejbusu vyvedla.
     Asi o půl hodiny později se ten samý muž pokusil nastoupit do jiného trolejbusu, nyní u Hlavního nádraží a tentokrát jedoucího opačným směrem, ale vlivem opilosti při nastupování upadl a nebyl schopen se sám zvednout. Ve voze byli shodou okolností revizoři, kteří muži pomohli se zvednout, z vozu ho vyvedli a poučili, že v tomto stavu do trolejbusu už nemůže.
     Bohužel muž neposlechl a o pár minut později ho revizoři nalezli v dalším voze. Opět ho předali strážníkům, kteří u něj provedli dechovou zkoušku s výsledkem 2,78 promile. Vzhledem k tomu, že muž narozený v roce 1960 byl nepoučitelný, byla s ním velmi špatná komunikace a svým chováním ohrožoval své zdraví i svůj život, bylo rozhodnuto o jeho transportu na PAZS.


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.