Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Řidič zemřel na místě

Dnes odpoledne došlo k tragické dopravní nehodě

24. října 2023 16:14 , aktualizace 17:31

Nehody Smrt

    Dnes kolem jedné hodiny odpoledne došlo na silnici 193 mezi Úněšovem a Manětínem nedaleko Čbánu k velmi vážné dopravní nehodě. Osobní vůz značky Dacia jedoucí ve směru od Úněšova vyletěl ze silnice a narazil do stromu.

    Podle informací z místa řidič ze zatím neznámé příčiny přejel do protisměru a vlevo mimo silnici, kde vůz najel na pařez, který ho převrátil, a vůz střechou narazil do kmene stromu. Tento náraz zcela zdemoloval kabinu vozu. 


    Na místo vyjížděly všechny složky IZS a vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco letečtí záchranáři si převzali staršího řidiče. Bohužel muž narozený v roce 1943 utrpěl rozsáhlá zranění neslučitelná se životem a lékař letecké záchranné služby musel konstatovat jeho úmrtí na místě.

     Na místo tak vyjel koroner a kriminalisté, kteří převzali šetření nehody. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji doplníme. 

Aktualizace:

     „K tragické dopravní nehodě došlo na silnici mezi obcemi Plachtín a Čbán. Řidič narozený v roce 1943 a jedoucí s vozidlem značky Dacia z nezjištěných příčin vyjel mimo pozemní komunikaci a narazil do stromu. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místě zasahují dopravní policisté, kriminalisté územního odboru Plzeň venkov a koroner,“ uvedla nám před chvílí mluvčí policie.