Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Řidička nedala přednost motorkáři

Zraněného motocyklistu transportoval vrtulník do německé nemocnice

4. června 2021 10:47 , aktualizace 15:53

Nehody

     Včera krátce před druhou hodinou odpoledne došlo na křižovatce silnice vedoucí od Babylonu k hraničnímu přechodu do Spolkové republiky Německo s místními komunikacemi u čerpacích stanic u obce Horní Folmava ke střetu osobního vozu s motorkou.

  "Třiatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem Mercedes od čerpací stanice Benzina ke křižovatce s hlavní silnicí a chtěla přes křižovatku pokračovat v jízdě rovně k čerpací stanici Mol. Přitom ale nedala přednost řidiči motocyklu BMW, který jel po hlavní pozemní komunikaci od hraničního přechodu Folmava na Babylon a následkem toho došlo v prostoru křižovatky ke střetu osobního vozidla s motocyklem," popsala tisková mluvčí policie s tím, že po střetu se motocykl po pozemní komunikaci smýkal ještě několik metrů a řidič motocyklu utrpěl zranění.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky a motocyklista byl po ošetření na místě letecky transportován do nemocnice ve Straubingu ve Spolkové republice Německo. Dechové zkoušky na alkohol provedené na místě u obou řidičů byly s negativními výsledky, dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!