Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička srazila chodce

Starší muž při střetu a pádu utrpěl zranění hlavy

23. září 2020 16:32 , aktualizace 16:36

Nehody Záchranáři

     Ke střetu osobního vozu Seat se starším chodcem došlo dnes kolem půl čtvrté odpoledne na křižovatce ulic Slovanská a Sladkovského v Plzni. Podle prvotních informací z místa šel muž přes přechod pro chodce na zelenou a řidička vozu, jedoucí ve směru od vlakového nádraží ho při odbočování vlevo do Sladkovského ulice přehlédla.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči společně s policisty zajistili místo události. Zraněného muže si do péče převzali záchranáři.
     "Muž narozený v roce 1954 utrpěl zranění v oblasti hlavy a je při vědomí transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Policie na místě šetří přesný průběh a příčinu nehody, alkohol byl u obou účastníků vyloučen dechovými zkouškami. Tramvajová doprava byla v místě obnovena po přibližně dvaceti minutách.


 


      

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!