Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička najela přímo do stavidla rybníku

Dvacetiletá řidička byla transportována do Fakultní nemocnice Lochotín

13. prosince 2022 15:15 , aktualizace středa 14. prosince 06:18

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes v půl třetí odpoledne došlo nedaleko Soběsuk na Nepomucku k dopravní nehodě, při které dodávka Iveco řízená ženou narazila do stavidla rybníka Jednota.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, záchranáři si do péče převzali zraněnou řidičku. "Žena narozená v roce 2003 byla s lehčími zraněními transportována do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Důsledkem nehody došlo k úniku oleje a provozních kapalin z vozidla na komunikaci i vodní hladinu rybníka. "Únik jsme zastavili a k zamezení šíření olejové skvrny na hladině použijeme norné stěny," řekl nám tiskový mluvčí hasičů.

     "Dvacetiletá řidička jedoucí po místní komunikaci ve směru od Kozlovic na Soběsuky neměla přizpůsobit rychlost jízdy, vozidlo se dostalo do smyku a narazilo do stavidla rybníku," uvedla nám mluvčí policie s tím, že žena měla test na přítomnost alkoholu negativní.
     Nehodou se policisté dále zabývají.

Foto HZS

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.