Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Skočil rozjeté sanitce do cesty

Policie hledá svědky nepochopitelného chování muže v Plzni

25. září 2019 11:20 , aktualizace 11:33

Pátrání Záchranáři

     Nepochopitelnou událost, při které zatím neznámý muž ohrozil svůj život, zdraví posádky Zdravotnické záchranné služby, ale i včasný zásah u pacienta, nyní šetří policie.

     V pátek 14. září po jedenácté hodině večer jela sanitka ZZS po Klatovské třídě v Plzni ve směru do centra pod VRZ, tedy se zapnutými majáky i sirénou. Posádka spěchala na pomoc člověku v nouzi.
     Před křižovatkou Klatovské třídy a ulice Edvarda Beneše, přímo před rozjetý sanitní vůz jedoucí v levém pruhu, skočil do vozovky mimo přechod zatím neznámý muž se zdviženýma rukama a donutil řidiče sanitku zastavit.
     Nejednalo o člověka v nouzi, ale pouze o pitomce, kterému to v tu chvíli připadalo velice vtipné. Řidič naštěstí zvládl sanitku zastavit včas, takže evidentně opilého muže nesrazil. Ten potom z místa vesele utekl.
     "Zatím neznámý chodec se svým jednáním dopustil přestupku," uvedla tisková mluvčí policie.

     Vzhledem k tomu, že jde "pouze" o přestupek, policie dle zákona bohužel nesmí zveřejnit obličej muže. Přesto vás prosíme, pokud muže poznáte například podle oblečení nebo víte kdo je tím vtipálkem, ozvěte se nám či policii na Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na číslo 974 325 256 nebo zavolejte na bezplatnou linku 158 a pomozte s objasněním uvedené události.

Foto: PČR