Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nestyděl se ani vykrást sanitku

Zdravotníci i policie prosí o pomoc svědky krádeže na náměstí Republiky v Plzni

20. února 2020 15:50 , aktualizace 15:50

Krádež Pátrání Záchranáři

     Že se zloději v dnešní době neštítí skutečně ničeho, dokazuje případ krádeže, ke kterému došlo včera před pátou hodinou odpoledne v Plzni na náměstí Republiky. 
     Posádka převozové sanitky zastavila na chodníku těsně za autobusovou zastávkou náměstí Republiky linek 33 a 40 ve směru na Lochotín, kde vykládala pacientku na invalidním vozíku. Během předání pacientky, které trvalo přibližně deset minut bohužel využil zatím neznámý zloděj, který do sanitky vnikl zadními dveřmi. "Než jsme přišli do sanitky, byl nám ukraden mobilní telefon a tablet," popsal nám jeden ze zdravotníků a připojil prosbu na naše čtenáře: "Protože to bylo přímo u zastávky, kde bylo hodně lidí, mohl si někdo všimnout pachatele." 
     Případem se samozřejmě zabývá i policie, jejíž mluvčí nám dnes uvedla, že v současné době jsou vyhodnocovány kamerové záznamy a po pachateli se pátrá: "Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání krádeže."

      Policie žádá případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění této krádeže, aby se přihlásili na jakémkoli obvodním oddělení Policie ČR, nebo se obrátili na bezplatnou linku 158.

Úvodní koláž: foto Google a vykradená sanitka  

 




Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.