Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tragická nehoda udělala z pětileté Adélky sirotka

Pomozme malé holčičce, která žila bez tatínka a nyní přišla i o maminku

15. září 2022 15:18 , aktualizace 15:30

Nehody Smrt

     Před necelými dvěma týdny jsme informovali o tragické dopravní nehodě, při které v Plzni na Slovanech řidič s motocyklem Kawasaki narazil do svodidel a tělo jeho spolujezdkyně poté ještě přerazilo dopravní značku.
     Zatímco řidič motocyklu byl s vážnými zraněními transportován do nemocnice, dvaatřicetiletá spolujezdkyně Nataly utrpěným zraněním na místě podlehla.


Pětiletá Adélka přišla o maminku

      Smrt Nataly zasáhla nejen její rodinu, kamarády a známé, ale hlavně její teprve pětiletou dceru Adélku, která na maminku marně doma čekala.
      Nataly se o Adélku jakožto matka samoživitelka starala sama, jen s občasnou pomocí svého mladšího bratra, který jí pomáhal například s hlídáním. Podle všech, kteří jí znali, byla Naty skvělá máma a pro holčičku doslova žila. Bohužel nikdo nemohl tušit, že na motorce, kterou Nataly i Adélka svorně a velice milovaly, se jejich cesty navždy rozdělí.

      Malé Adélce, která má příští rok nastoupit do školy, se teď bohužel život obrátil zcela naruby a snaží se pochopit, proč svou milovanou maminku už nikdy neuvidí. Protože tatínka už nemá, starosti o její výchovu se ujala babička, rodině ale bez příjmu Naty nyní chybí peníze.

      Kamarádi a přátelé se proto rozhodli na stabilizaci finanční situace rodiny a hlavně zajištění všech Adélčiných potřeb založit sbírku.

Sbírka na Adélku

      Pokud byste chtěli pomoci malé holčičce, kterou tragická nehoda připravila o jediného rodiče, je možné přispět zde: Pomoc pro Adélku, která přišla o maminku


O tragické nehodě jsme informovali v článku:

Na sjezdu u Olympie zemřela maminka pětileté holčičky

    V pátek 2. září před devátou hodinou večer došlo v Plzni na sjezdu z dálnice D5 na Slovany k tragické dopravní nehodě, při které motocykl Kawasaki Ninja v pravotočivé zatáčce vyjel vlevo mimo vozovku a narazil do svodidel. 

     Motocyklista a jeho spolujezdkyně po nárazu přeletěli svodidla a žena ještě přerazila dopravní značku, zatímco motocykl sklouzl po svodidlech a zůstal ležet na vozovce asi o sto metrů dál.
     Od počátku bylo téměř jisté, že jejich zranění budou velmi vážná, na místo proto okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Přes veškerou snahu zasahujících se ale bohužel ženu nepodařilo zachránit, lékař musel přerušit její resuscitaci a konstatovat smrt. "Záchranáři na místě ošetřili a zajistili k transportu muže, který byl s těžkými zraněními transportován na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín. Žena utrpěla velmi vážná zranění, kterým na místě podlehla," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Sjezd byl zcela uzavřen a na místo byl povolán koroner, výjezd kriminální policie i soudní znalec z oboru dopravy. K zaměření a zadokumentování místa nehody byli přizváni  specialisté z Drony SIT.

     Podle přátel se zrovna dvojice na motorce vracela ze Strakonic z vyjížďky. Na zemřelou ženu bohužel doma marně čeká pětiletá dcera. "Nataly byla hrozně milá holka, která milovala motorky a doslova žila pro svojí malou holčičku. Ještě včera jsme s nimi byli na vyjížďce, pak jeli sami dva do Strakonic a posílali nám fotky z cesty. Nechápeme co se stalo a nemůžeme tomu uvěřit," napsali nám po vydání včerejšího článku přátelé obou motocyklistů. 

     "Dvaačtyřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel od obce Losiná, zřejmě v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a s motocyklem narazil do svodidel. Společně s řidičem jela na motocyklu i dvaatřicetiletá spolujezdkyně, která bohužel na místě svým zraněním podlehla.
     Řidič byl transportován do nemocnice, vzhledem k jeho zranění nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku, a proto byl u něj nařízen odběr krve. Na místo dopravní nehody byl přivolán soudní znalec z oboru dopravy a také koroner. U zemřelé bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň,"
 uvedli nám k nehodě policisté.

Sbírka na Adélku

      Pokud byste chtěli pomoci malé holčičce, kterou tragická nehoda připravila o jediného rodiče, je možné přispět zde: Pomoc pro Adélku, která přišla o maminku

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!