Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při tragické nehodě zemřeli dva mladí muži

Po zemřelém řidiči, který nehodu nezavinil, zůstala těhotná Viktoria bez prostředků a potřebuje pomoc

7. prosince 2022 18:04 , aktualizace 18:10

Nehody Smrt

     V sobotu 26. listopadu jsme informovali o tragické dopravní nehodě, ke které došlo před jedenáctou hodinou v noci na silnici č. 21, tedy na hlavním tahu mezi Plzní a Chebem, u obce Stará Voda, kde se střetla dodávka s nákladním vozem. Po nárazu začal nákladní vůz hořet a na místo byly samozřejmě okamžitě vyslány všechny dostupné záchranné složky.

     „Hasiči po příjezdu na místo události začali s hašením hořícího vozidla a zároveň průzkumem zjistili, že v havarované dodávce je zaklíněný řidič. Na vyproštění museli použít hydraulické vyprošťovací nástroje, poté okamžitě zahájili oživovací pokusy. Po uhašení druhého vozidla uvnitř nalezli tělo řidiče, kterému již nebylo možné pomoct,“ popsali hasiči.
      Bohužel ani resuscitace druhého řidiče nebyla úspěšná a tak i u něj musel lékař konstatovat smrt.

     Na místo tedy dorazil i koroner a vyšetřování nehody si převzali kriminalisté. V současné chvíli se ještě čeká na poslední výsledky znaleckých posudků, vše ale zatím zcela jednoznačně nasvědčuje tomu, že nehodu zavinil řidič dodávky.


Přítelkyně zemřelého řidiče čeká miminko

     Po vydání článku nás kontaktovali zástupci spediční firmy z Přeštic, jejíž řidič bohužel nevlastní vinou zahynul v hořícím nákladním voze, s velikou prosbou o pomoc.

     „25. listopad se stal pro naší firmou nejhorším dnem v našem dlouholetém působení v mezinárodní dopravě. U obce Stará Voda do naší nákladní dodávky čelně narazila jiná dodávka. Náš řidič byl bohužel ve špatný čas na špatném místě, bylo mu pouhých 27 let a doma ho vyhlížela přítelkyně čekající miminko.

     Dmytro se stal řidičem nákladního vozidla, jelikož ho tahle práce moc bavila a chtěl dobře uživit svoji přítelkyni i své dítě, na které se oba moc těšili. Dmytro byl hodný a šikovný kluk, který s přítelkyní Viktorií žil v Čechách již řadu let.

     Každý, kdo má děti dobře ví, jak je v dnešní době nákladné miminko dobře zabezpečit a koupit mu vše, co je potřeba. Samozřejmě naše firma je pro tento případ pojištěna, ale než policie nehodu uzavře a pojišťovny pošlou peníze, bude již Dmytrovo a Viktoriino miminko na světě a maminka pro něj bude mít velmi omezené prostředky.

     Naše firma již rodině finančně pomohla s úhradou nákladů na zajištění pohřbu a dál jsme se rozhodli pro rodinu našeho řidiče uspořádat sbírku, pomocí které bychom chtěli mladé mamince a jejímu miminku pomoci.

     Kdo by chtěl na tuto sbírku přispět, může tak učinit na platformě Donio v tomto odkaze:

Pomozme rodině tragicky zesnulého řidiče nákladního vozidla

                                             
                                                                  Děkujeme!

Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.