Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Výjezd záchranářů ke kolapsu muže měl velmi zajímavé pokračování

Staré české přísloví říká: „Čím kdo zachází, tím také schází!“

sobota 27. ledna 18:20 , aktualizace 18:28

Drogy Zadržení pachatele

Partner článku – Express servis


     Ve čtvrtek v půl jedenácté dopoledne vyjížděli policisté společně se zdravotnickými záchranáři do rodinného domu v Kozolupech, odkud hlásila žena kolaps svého přítele.
     Na místě se ale ukázalo, že za prudce zhoršujícím se zdravotním stavem muže bylo předávkování kombinací několika různých drog, mezi kterými byl pervitin, marihuana a zřejmě i další.

     "My jsme převzali intoxikovaného muže narozeného v roce 1990 a s poruchami vědomí jsme ho transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám k tomuto výjezdu mluvčí záchranářů.

     Během ošetření muže policisté ale zjistili, že se v domě nachází větší množství usušené marihuany, vše tedy zajistili, zaprotokolovali a zapečetili.

     Včera, tedy v pátek, byla na místě provedena domovní prohlídka. "Zajištěná sušina bude podrobena odbornému zkoumání. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," doplnila nám informace mluvčí policie.

     "Bydlí tam zvláštní lidi, pořád se zavírali v baráku, na kterém měli ze všech stran kamery. Taky tam jezdilo spoustu aut, tak jsme si tady všichni mysleli, že tam s něčím kšeftují a nebo dealují, no a jak vidno, nemýlili jsme," uvedl nám včera na místě jeden ze sousedů.


 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.