Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Muž si podřízl krk i zápěstí a skočil do řeky

Na místo okamžitě po nahlášení události vyjížděli profesionální i dobrovolní hasiči, záchranáři a samozřejmě také policisté

8. srpna 2023 17:33 , aktualizace 18:40

Hasiči Sebevraždy Záchranáři Záchrana života


     Včera po sedmé hodině večer vyjížděly všechny záchranné složky k jezu Mrskoš na řece Otavě u Horažďovic, odkud byl oznámen pád muže do vody.

     Muže se z řeky podařilo vylovit hasičům ještě při vědomí, na břehu bylo ale zjištěno, že má vážně pořezaný krk i obě zápěstí a jeho stav se začal prudce horšit. Na místo byl proto povolán vrtulník Letecké záchranné služby z Líní a pacient musel být ještě před transportem intubován.

     "Muže narozeného v roce 1977 jsme ve vážném stavu transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí LZS.

     Šetření případu si převzali kriminalisté, a protože u muže nebylo možné provést dechovou zkoušku na alkohol, byl nařízen odběr krve v nemocnici. Vše zatím nasvědčuje tomu, že se muž rozhodl ukončit svůj život a vážná zranění si způsobil sám.

Foto ilustrační


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.