Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Na policisty a exekutora zaútočil sekerou

"Zabiju vás a když ne tady, tak si vás najdu až budete mít volno!"

Autor: Petr Novák středa 22. května 18:18 , aktualizace 18:20

Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Ve velmi nebezpečnou situaci včera v poledne vygradovalo soudní vystěhování probíhající v Komenského ulici v obci Březová na Sokolovsku. Exekutor na místo výkonu dorazil v doprovodu dvou policistů a vše mohlo proběhnout běžným způsobem, kdyby ale starší muž, proti kterému byla exekuce vedena, nejenže odmítl komunikovat, ale začal být agresivní, a poté dokonce na policisty vytáhl sekeru.

     Proti policistům sekerou máchal, vyhrožoval jim fyzickým útokem, zabitím a dokonce i tím, že si je najde v době jejich volna.

     Nebezpečná situace dále gradovala, a když muž se sekerou v ruce proti policistům vykročil, museli proti němu použít donucovací prostředky, přičemž byl muž odzbrojen a zadržen.

     "Muž narozený v roce 1963 se podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a násilí proti úřední osobě," uvedl nám k případu tiskový mluvčí policie.  

Foto ilustrační z obdobného případu

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.