Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V mateřské školce v Plzni dnes zasahovali policisté i záchranáři

Zřejmě opilá žena utrpěla krvácivé zranění v obličeji, se záchranáři ale odmítala spolupracovat

29. dubna 2022 14:16 , aktualizace 14:46

Alkohol Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes dopoledne zasahovali záchranáři i policisté v mateřské školce ve Schwarzově ulici v Plzni, kde došlo k úrazu jedné ze zaměstnankyň.

     Žena zřejmě při pádu utrpěla krvácivé zranění v obličeji a kolegyně jí proto zavolaly záchranku. Žena ale se záchranáři nespolupracovala a evidentně byla pod vlivem alkoholu, takže si záchranáři na pomoc přivolali i policisty. Mluvčí policie nám výjezd hlídky na místo potvrdila a uvedla, že se žena odmítla podrobit dechové zkoušce na alkohol.

     Žena byla následně transportována na chirurgické oddělení Fakultní nemocnice, kde ale podle našich informací odmítla i další ošetření. 

     Ředitelka školky nám událost potvrdila a doplnila, že se jednalo o provozní zaměstnankyni školky.
     Ubezpečila nás ale také, že se případ nijak nedotkl dětí v péči školky. Ty totiž byly v době události na procházce mimo budovu a učitelky, které byly o zásahu záchranářů a policistů informovány, je velmi pohotově zpět do školky zavedly vchodem na opačné straně budovy, takže děti naštěstí nic neviděly. 

     Ředitelka školky nám také uvedla, že o podezření, že byla zaměstnankyně v práci opilá ví, a pokud by se potvrdilo, věc bude samozřejmě řešit.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.