Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po nárazu se vůz převrátil přes střechu

Vážnou nehodu zapříčinilo nedání přednosti

10. srpna 2022 17:01 , aktualizace 17:12

Doprava Nehody

     Dnes po jedné hodině odpoledne došlo na křižovatce ulic Jasmínová a Skladová v Plzni na Slovanech ke střetu dvou osobních vozů.
      Podle informací z místa mladá řidička vozu Peugeot přijížděla ze Skladové ulice a nedala přednost řidiči Škoda Fabia jedoucímu po hlavní ulici, tedy po Jasmínové. Náraz do boku Škodu odhodil na obrubník, o který se převrátila přes střechu a jen náraz do sloupu zabránil jejímu dalšímu převrácení.

      K nehodě okamžitě vyrazili svědci, kteří pomohli mladému řidiči ze zdemolované Škody, a vyjely všechny záchranné složky. Ukázalo se ale, že z mladík z hrozivě vyhlížející nehody vyvázl v podstatě bez zranění a ani řidička žádné neutrpěla, záchranáři tak oba mohli ponechat na místě. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Protože při nehodě nedošlo ke zranění a dechové zkoušky u řidičky i řidiče vyloučily požití alkoholu, mohli policisté nehodu vyřešit na místě v příkazním řízení, tedy pokutou pro řidičku za nedání přednosti v jízdě.


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.