Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič i spolujezdec zemřeli na místě

Kriminalisté šetří okolnosti noční tragické nehody

16. října 2022 10:48 , aktualizace 11:18

Doprava Nehody Smrt

     V noci na dnešek kolem druhé hodiny ráno došlo u Chebu na silnici vedoucí na Pomezí nad Ohří k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz značky Mercedes vyletěl z vozovky a čelně narazil do betonového mostku.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči vyprostili dvě osoby v bezvědomí, ihned začali s oživovacími pokusy a zároveň začali připravovat prostor pro přistání záchranářského vrtulníku, který byl z letiště v Líních na místo také povolán.

     Bohužel ale veškerá snaha o resuscitaci obou zraněných byla neúspěšná a lékař musel konstatovat u obou osob smrtelné zranění. Těla si tak převzal k ohledání koroner a vyšetřování této tragické dopravní nehody převzali kriminalisté.

     "Jednačtyřicetiletý řidič jel ve směru z Chebu na Pomezí nad Ohří, v pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, přejel do protisměru a mimo vozovku, kde narazil do betonového mostku. Při nehodě utrpěl řidič i jeho šestatřicetiletý spolujezdec zranění neslučitelná se životem.
     Policisté se nehodou dále zabývají a zjišťují veškeré její okolnosti. Ke zjištění příčin smrti byla u řidiče i spolujezdce nařízena soudní pitva,"
uvedla nám tisková mluvčí policie.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.