Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Děsivá smrt v kanále - aktualizováno

Kriminalisté již znají totožnost mrtvého, proč ale zemřel takto úděsnou smrtí, stále zjišťují

25. října 2023 14:20 , aktualizace 14:20

Hasiči Policie Smrt Záchranáři


     Dnes kolem čtvrt na dvě ráno vyjížděly všechny záchranné složky do vnitrobloku ulice Elišky Krásnohorské v Plzni na Lochotíně, kde si náhodná svědkyně nedaleko 31. základní školy všimla lidských nohou trčících z otevřené kanálové vpusti.
     Žena se samozřejmě pokusila muže vytáhnout, to ale sama nezvládla a tak přivolala pomoc.

     Na místo jako první dorazila hlídka policistů následovaná záchranáři, muže zaklíněného v přibližně půlmetrovém otvoru hlavou dolů, kterému nad úroveň chodníku trčely v podstatě jen kotníky se jim vytáhnout také nepodařilo.
     Až přivolaným hasičům se přibližně čtyřicetiletého muže povedlo vyprostit, ukázalo se ale, že je již jakákoli pomoc marná a lékař musel konstatovat jeho smrt.

     Na místo byl proto povolán koroner k ohledání těla zemřelého a šetření případu si převzali kriminalisté, kteří nyní zjišťují, jak a proč se muž do úzkého otvoru dostal, i co bylo příčinou jeho smrti.

     "V noci na dnešek po jedné hodině jsme přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v kanálu v ulici Elišky Krásnohorské v Plzni. Na místo vyjely policejní hlídky a také kriminalisté, kteří si případ převzali. Nařídili soudní pitvu devětatřicetiletého muže, která by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí," doplnila informace tisková mluvčí policie.