Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Kamion smetl osobní auto

Jen tři kilometry od pondělní smrtelné nehody vyhasl život dvacetiletého mladíka

1. května 2020 14:53 , aktualizace neděle 3. května 16:42

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

     Dnes před jednou hodinou odpoledne došlo na silnici 203 ke střetu osobního vozu a kamionu. Z místa bylo hlášeno těžké zranění a bezvědomí jedné osoby, takže k nehodě vyrazily všechny záchranné složky.

      Vozidla se srazila mezi Nýřany a Blatnicí, přímo na odbočce k Tesle a kamion Mercedes i osobní auto po střetu skončily v příkopu. 
     "Po příjezdu záchranářů na místo události lékař zkonstatoval velmi vážná zranění neslučitelná se životem, kterým mladý muž na místě podlehl,"
uvedla tisková mluvčí záchranářů. Řidič kamionu vyvázl nezraněn.
    Na místo dorazil výjezd kriminální policie a samozřejmě i koroner. Silnice je neprůjezdná, je uzavřen sjezd z dálnice číslo 100 na Heřmanovo Huť a byla stanovena objízdná trasa. 
     "Ve 12.35 hodin jel dvacetiletý mladik z obce na jižním Plzeňsku s vozidlem značky Ford Galaxy ve směru od Nýřan na Blatnici. V protisměru jel řidič ročník 1965 s kamionem značky Mercedes, který se dosud z nezjištěných důvodů dostal s vozidlem na krajnici a následně do protisměru, kde došlo ke střetu s projíždějícím osobním automobilem," popsala okolnosti tragické dopravní nehody tisková mluvčí policie.
     Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla proběhla s negativním výsledkem.
     "Při dopravní nehodě mladý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, případ si převzali policisté z oddělení obecné kriminality Plzeň-venkov a policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti," doplnila mluvčí policie.

     K této smrtelné dopravní nehodě došlo pouhé tři kilometry od místa, kde v pondělí zemřeli u jiné nehody čtyři lidé:

Čtvrtý mrtvý, dnes zemřel i čtyřiadvacetiletý Josef

Čtvrtý mrtvý, dnes zemřel i čtyřiadvacetiletý Josef

30. 04. 2020, 16:35

Jediný, kdo tedy přežil tragickou nehodu u Nýřan, je teprve čtyřletý Lukášek