Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tragická dopravní nehoda

Při čelním střetu jeden člověk zemřel a čtyři byli zraněni

8. listopadu 2022 13:06 , aktualizace 13:06

Doprava Hasiči Nehody Smrt

     Včera krátce před sedmou hodinou ráno došlo na silnici druhé třídy poblíž Nového Sedla na Sokolovsku, k vážné dopravní nehodě, při které se čelně střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění osob, k nehodě proto vyjely všechny dostupné záchranné složky. "Dvě osobní auta se zde srazila čelně a u této nehody museli hasiči vyprošťovat, jedna osoba utrpěl smrtelná zranění," uvedl nám tiskový mluvčí hasičů.

     Jak k nehodě došlo popsal mluvčí policie: "Devětačtyřicetiletý řidič osobního vozu značky Audi, jedoucí ve směru z Královského Poříčí na Nové Sedlo, se měl vyhýbat střetu se srnou, která měla přebíhat vozovku. Přitom měl s automobilem vyjet mimo pozemní komunikaci, narazit do kamene a směrového sloupku a následně se s vozidlem vrátit zpět na silnici. Po tomto manévru měl ztratit kontrolu nad řízením a přejet do protisměru, kde se vozidlo značky Audi čelně střetlo s protijedoucím automobilem značky Citroen.
      Při dopravní nehodě utrpěl padesátiletý spolujezdec z vozidla značky Citroen zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl. Dále došlo ke zranění řidiče a dalšího spolujezdce z osobního automobilu značky Citroen. Zranění utrpěl také řidič vozidla značky Audi i jeho spolujezdkyně. Všichni čtyři byli se svými zraněními Zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice."

     Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

     Silnice byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena. Policisté na místě po celou dobu řídili provoz a osobní vozidla odkláněli na objízdnou trasu.

Foto HZS



 


 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!