Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policie je na nedělní zápas Plzně se Spartou připravena

Na fotografiích v článku se můžete podívat, jak dopadla Doosan Aréna po zápase se Spartou v roce 2022

Autor: Petr Novák sobota 9. března 09:26 , aktualizace 09:26

Fanoušci Policie

Partner článku – Toyota Dolák


     V souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha v Doosan Aréně V Plzni připravuje policie rozsáhlé opatření.

     "Vzhledem k tomu, že nelze vyloučit narušení klidu a veřejného pořádku, připravilo Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje bezpečnostní opatření. Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout," uvedla nám mluvčí policie.

     Na dodržování pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet policisté obvodních oddělení, speciální pořádkové jednotky a krajské pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni i členové antikonfliktního týmu, policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy a také policisté oddělení služební hipologie Hlavního města Prahy se služebními koňmi.

     "Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města, ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i všechny příjezdové cesty do Plzně. Žádáme nejen fanoušky obou mužstev, ale i všechny občany města Plzeň a její návštěvníky, aby v den konání zápasu svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů," doplnila mluvčí policie s tím, že všem sportovním fanouškům přejí policisté příjemný a ničím nerušený fotbalový zážitek!

Na těchto fotografiích se pak můžete podívat, jak dopadla Doosan Aréna po listopadovém zápase se Spartou v roce 2022:


 



Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.