Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet autobusu s chodkyní

Mladá žena utrpěla zranění hlavy

28. února 2023 08:17 , aktualizace 10:50

Doprava Nehody Záchranáři

    Dnes po sedmé hodině ráno došlo v ulici U Borského parku v Plzni k dopravní nehodě, při které autobus linky 30 srazil chodkyni. K nehodě vyjeli záchranáři i policisté a mladá žena byla po ošetření na místě se zraněním hlavy transportována do nemocnice na Bory.
    "Ženu narozenou v roce 2003 jsme transportovali s lehkým zraněním a při vědomí do Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

    "Řidič autobusu narozený v roce 1990 jel po vozovce ulice U Borského parku od Klatovské třídy směrem k ulici Politických vězňů a v prostoru před domem č. 145 zajížděl do zálivu autobusové zastávky "Borský park ", kdy neodhadl boční odstup pravého zpětného zrcátka autobusu od chodkyně narozené v roce 2003, která šla u levého okraje chodníku.
     Došlo ke střetu pravého zpětného zrcátka autobusu s temenem hlavy chodkyně, po kterém žena padla na plochu chodníku,"
popsala nám průběh nehody mluvčí policie s tím, že u chodkyně i řidiče byla provedena dechová zkouška na zjištění alkoholu s negativním výsledkem.

     Při dopravní nehodě nedošlo k hmotné škodě a v autobuse nedošlo ke zranění osob. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Plzni. 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.