Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Auto srazilo a velmi vážně zranilo mladou chodkyni

Dvaadvacetiletá dívka byla v bezvědomí transportována na Emergency

15. září 2022 09:57 , aktualizace 10:04

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes ráno došlo k většímu množství dopravních nehod, všechny záchranné složky v tuto chvíli zasahují na více místech. Nehody budeme postupně zpracovávat a vydávat.

     Dnes před půl sedmou ráno došlo na Masarykově náměstí v Přešticích k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil ženu.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali sraženou chodkyni. "Na místě jsme ošetřili ženu narozenou v roce 2000, která utrpěla vážná zranění, a v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami jsme ji transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté. "Řidička narozená v roce 1964 jela s vozem Renault ve směru od Plzně, když se na přechodu pro chodce na Masarykově náměstí střetla s chodkyní narozenou v roce 2000. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem, u chodkyně nebylo vzhledem ke zranění provedení dechové zkoušky možné. Veškerými okolnostmi nehody se dále zabývají kriminalisté," uvedla tisková mluvčí policie.

Foto: ilustrační


Dnes jsme již informovali i o:

Obě auta skončila mimo silnici, jedno navíc na střeše

     Před osmou hodinou ráno došlo mezi obcemi Bojanovice a Rabí na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Po střetu skončila obě auta mimo silnici v příkopu, jedno navíc převrácené na střeše.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a protipožární opatření, zatímco záchranáři si převzali dvě zraněné osoby. "Do péče jsme si převzali muže narozeného v roce 2003 a ženu narozenou v roce 1990, oba byli s lehčími zraněními transportováni do Klatovské nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Provoz je v místě řízen kyvadlově jedním pruhem. Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Foto HZS


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.