Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Sražené dítě autem na Doubravce

Malý chlapec vběhl do silnice zpoza autobusu

1. listopadu 2021 18:27 , aktualizace úterý 2. listopadu 11:57

Nehody

    V pondělí po čtvrté hodině odpoledne došlo v Těšínské ulici v Plzni k dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda srazil asi devítiletého chlapce. Podle informací z místa jel starší řidič s osobním vozem směrem od Masarykovy ulice, když mu přímo do cesty zpoza autobusu stojícího v zastávce Těšínská vběhl do cesty malý chlapec. Řidič sice okamžitě reagoval brzděním, ale střetu již nedokázal zabránit a přední částí vozu srazil chlapce na zem.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, ukázalo se ale, že chlapec měl štěstí a neutrpěl vážnější zranění. Stěžoval si ale na bolest nohy, a tak ho záchranáři po ošetření na místě transportovali na preventivní vyšetření do Fakultní nemocnice Lochotín. Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholických nápojů a nehodou se dále zabývají.

O nehodě s téměř totožným průběhem jsme informovali naposledy v sobotu večer:

Střet vozidla s chodcem na Slovanech

Střet vozidla s chodcem na Slovanech

30. 10. 2021, 20:57, aktualizace 31. 10. 2021, 01:31

Opilého a zraněného muže transportují záchranáři do nemocnice


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!